Category Archives: Petua

Pakar Kempis Perut- BLACK ICE Royale Ice Trimx – Secalit jer, Pecah Lemak Tepu

====================================
📣📣📣  PROMOSI BULAN DISEMBER 📣📣📣
====================================

1 Botol (50ml/100g)

Semenanjung – RM60 (Free Poslaju)

Sabah/Sarawak – RM70 (Termasuk Poslaju)


2 Botol

HARGA PROMOSI

Semenanjung/Sabah/Sarawak – RM100 (Free Poslaju)


Detail akaun bank untuk melakukan pembayaran KLIK SINI

>>> Mohon LIKE & SHARE iklan ini pada rakan anda yang berminat <<<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<


“5 Masalah Berat Badan ANDA!”


✅SELUAR DAN BAJU TERLALU KETAT? KAMI SELESAIKAN.

✅DIEJEK DAN DICACI RAKAN SENDIRI? KAMI SELESAIKAN.

✅RASA TAK SELESA BILA BERJALAN? KAMI SELESAIKAN.

✅ LEPAS BERSALIN BERAT TAK SEIMBANG? KAMI SELESAIKAN.

✅MALU DENGAN KELUARGA DAN RAKAN? KAMI SELESAIKAN.

” PERUT BUNCIT BERLAPIS-LAPIS..MCM2 PRODUK DAH GUNA..
DAH X TAU NAK BUAT MCM MANE.. “

-{{ BLACK ICE ada jalan penyelesaiannya }}-

====================================
📣📣📣  KELEBIHAN GEL BLACK ICE TRIMX 📣📣📣
====================================
Kesan perubahan seawal 3 Minggu
Membakar lemak berlebihan
Mengempiskan perut
Mengecilkan punggung, paha dan lengan
Meruncingkan wajah
Cuma perlu sapu setiap hari
Tidak perlu berlapar
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Melancarkan pergerakan usus
Membuang toksin yang merbahaya
Meningkatkan kadar metabolisma badann
100% berasaskan bahan SEMULAJADI (Aqua, Polygel, Menthol, Eucalyply Oil, & Ginger)

10314701_984632351562849_2243936002304752324_n

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

” Akak dah guna bermacam jenis produk kempis perut, tapi gel ni yang terbaik dan memang berkesan pernah akak guna sebab kita boleh makan banyak tapi bila pakai, perut akan kempis balik. Perut pun lawas je. “

-Rezaini, Petaling Jaya, Selangor-

” Pakai beberapa kali je tapi dah berkesan, lengan dan perut dah nampak kurang ukur lilitnya. Bila pakai blouse yang sebelum ni ketat bahagian lengan..sekarang dah rasa longgar..tak yah beli baju baru “.

-Fairuzida, Ampang, Selangor-

” Bila try pakai balik baju yang ketat sebelum ni dah rasa longgar balik. Saya x pakai setiap hari, ikut sempat je. Alhamdulillah saya suka sebab x melekit. “

-Suhana, Muar,Johor-

” Seluar akak yang ketat sebelum ni dah boleh button balik dah, belum habis lagi sebotol tu. Terima kasih ya..rekomen kat akak. “

-Azah, Puchong, Selangor-

-{{ Gambar Black Ice TrimX }}-

-{{ Testimoni Black Ice TrimX }}-

13221484_1597388670571869_6303469887767900242_n13230302_1597388793905190_8746159316444399899_n13244604_1597388843905185_8630629025785661244_n

Sila Klik gambar-gambar di bawah untuk Testimoni 🙂 🙂

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<


-{{ Harga }}-

1 Botol (50ml/100g)

Semenanjung – RM60 (Free Poslaju)

Sabah/Sarawak – RM70 (Termasuk Poslaju)


2 Botol

HARGA PROMOSI

Semenanjung/Sabah/Sarawak – RM100 (Free Poslaju)


Detail akaun bank untuk melakukan pembayaran KLIK SINI

>>>Mohon LIKE & SHARE iklan ini pada rakan anda yang berminat

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

-{{ Cara pemakaian }}-

✅ Ambil secalit dan sapu ke arah atas di bahagian yang dikehendaki seperti perut, lengan, peha, betis, punggung, bawah dagu, dan lain-lain

✅ Sapu selepas mandi. Sapu secara KONSISTEN 2 (DUA) kali sehari pada waktu pagi dan petang/malam

✅ Lebihkan minum air suam atau panas untuk kesan perubahan yang pantas dan maksima

✅ Kesan tindak balas pantas se awal 7 (Tujuh) hari sudah boleh nampak kesan perubahan jika BLACK ICE serasi dengan anda dan disapu secara konsisten.

Selamat Mencalit 🙂 🙂 🙂


P/S: WOWWWW! Nak tau cemana Nazrin Nasser berjaya turunkan Saiz pinggang sebanyak 9 inci cuma dalam masa SEBULAN?? (Tanpa perlu beli Ubat / Suplemen). Klik Sini → http://goo.gl/0iLT6r

 

Petua Kempiskan Perut Buncit Lelaki dan Wanita

Petua diberikan sesuai untuk lelaki dan wanita. Rajin-rajinlah amalkan agar perut dapat dikempiskan secara alami.

limau nipis kempiskan perut tummy patchPilihan 1:
1. Ambil air limau nipis dan campur dengan kapur sirih .
2. Sebatikan lalu disapu pada perut kemudian ikat perut seperti perempuan yang baru lepas bersalin (bengkung)
3. Jika tidak mahu bengkung,lumurkan atau sapu dekat perut sahaja,amalkan setiap malam.

asam jawa kempiskan perut buncit lelaki dan wanita tummy patch
Pilihan 2:
1. Asam jawa dan garam dibancuh dengan segelas air panas.
2. Embunkan semalaman.
3. Esok paginya minum air tersebut sebelum membasuh muka atau membuang air kecil.

cara pengambilan nasi utk kempsikan perut buncit tummy patch

Pilihan 3:
1. Sekiranya anda makan nasi, jangan disulami dengan air.
2. Minum air setelah selesai makan
3. Sebaik-baiknya minum 1/2 jam – 3 jam kemudiannya.


P/S: WOWWWW! Nak tau cemana Nazrin Nasser berjaya turunkan Saiz pinggang sebanyak 9 inci cuma dalam masa SEBULAN?? Klik Sini → http://goo.gl/0iLT6r