Category Archives: Info

Bahaya Perut Buncit Pada Lelaki dan Perempuan | Perut Buncit Adalah Sumber Penyakit

PERUT BUNCIT SUMBER PENYAKIT kempiskan perut buncit & bahaya perut buncit pada lelaki dan perempuan.jpg

kempiskan perut buncit & bahaya perut buncit pada lelaki dan perempuan

 

4 Cara kuruskan badan yang paling pelik & WAJIB anda cuba!

Hai semua, tanpa berlengah masa lagi, jom tengok kat bawah ūüôā

  1. Makan depan cermin

senaman kempiskan perut, cara kempiskan perut, cara kempiskan perut buncit dalam seminggu, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, petua kempiskan perut, cara kempiskan perut buncit, cara nak kempiskan perut, cara mengempiskan perut buncit, cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu, senaman untuk kempiskan perut, cara mengempiskan perut, cara hilangkan perut buncit, kempiskan perut, kempiskan perut buncit dalam seminggu, teh hijau boh, punca perut buncit, teh hijau boh kuruskan badan, khasiat teh hijau boh, petua kempiskan perut buncit, hilangkan perut buncit, senaman mengempiskan perut, kempiskan perut buncit, kempiskan perut buncit perempuan, senaman kempis perut, petua hilangkan perut buncit, senaman perut, cara kempiskan perut buncit perempuan, cara untuk kempiskan perut, cara hilangkan buncit, masalah perut buncit, cara kempiskan perut guna straw, cara nak kempiskan perut buncit, tips kempiskan perut, kebaikan teh hijau boh, tips kempiskan perut dalam masa seminggu, cara senaman kempiskan perut, petua kempiskan perut buncit perempuan, cara kempiskan perut dengan cepat, senaman kempiskan perut buncit, petua perut buncit, tips kempiskan perut buncit, cara nak hilangkan perut buncit, senaman kempiskan perut buncit dengan cepat, senaman kecilkan perut, cara nak kurus dalam masa seminggu, cara bina six pack, ubat kempis perut, senaman perut buncit, cara hilangkan perut buncit bagi perempuan, minuman untuk kempiskan perut, senaman kempiskan perut buncit perempuan,

"senaman kempiskan perut,	922" "cara kempiskan perut,	836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu,	564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu,	478" "petua kempiskan perut,	425" "cara kempiskan perut buncit,	403" "cara nak kempiskan perut,	355" "cara mengempiskan perut buncit,	329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu,	317" "senaman untuk kempiskan perut,	305" "cara mengempiskan perut,	305" "cara hilangkan perut buncit,	295" "kempiskan perut,	271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu,	256" "teh hijau boh,	225" "punca perut buncit,	202" "teh hijau boh kuruskan badan,	202" "khasiat teh hijau boh,	194"

The univeristy of Arizona pernah buat kajian ini, mereka upah dua golongan, 1 golongan yang makan depan cermin, 1 golongan lagi yang makan tempat biasa tempat takde cermin. Hasilnya, orang yang makan depan cermin,  makan lebih sedikit dan lebih berkhasiat berbanding golongan lagi satu tu.

Pelik kan, ape kata selepas ini anda makan depan cermin.

  1. Makan bersama lelaki

Cara ni lebih sesuai dengan wanita

cara-kempiskan-perut-buncit-dalam-masa-seminggu

Mengikut kajian The university of Akron wanita bila makan bersama lelaki ia akan makan lebih perlahan dan sedikit untuk nampak lebih feminin. Makan secara perlahan dan sedikit bagus untuk sistem penghadaman, dan ia membantu perut mencerna makanan dengan lebih baik.

Cara ni tak sesuai dengan lelaki sebab lelaki ni jenis tak kisah, makan depan pempuan ke laki ke sama je.

  1. Lihat warna biru sebelum makan.

Macam mana warna biru boleh membantu anda menguruskan badan?

cara-kempiskan-perut-buncit

Warna boleh mempengaruhi emosi anda.

Mengikut kajian, warna biru dapat mengawal nafsu makan.  Berbanding dengan warna merah dan oren, warna itu boleh meningkatkan nafsu makan anda

Sebab itu restoran Fast Food seperti MC Donald, KFC, Pizza Hut, dan Burger King suka guna banyak warna merah dan oren. Tujuannya satu sahaja supaya anda terasa nak makan makanan mereka.

"senaman kempiskan perut,	922" "cara kempiskan perut,	836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu,	564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu,	478" "petua kempiskan perut,	425" "cara kempiskan perut buncit,	403" "cara nak kempiskan perut,	355" "cara mengempiskan perut buncit,	329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu,	317" "senaman untuk kempiskan perut,	305" "cara mengempiskan perut,	305" "cara hilangkan perut buncit,	295" "kempiskan perut,	271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu,	256" "teh hijau boh,	225" "punca perut buncit,	202" "teh hijau boh kuruskan badan,	202" "khasiat teh hijau boh,	194"

Jadi, perbanyakkan warna biru di dapur anda, anda boleh tukar alas meja warna biru, pinggan atau gelas warna biru, atau cat dapur warna biru.. Cantik kan?

"senaman kempiskan perut, 922" "cara kempiskan perut, 836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu, 564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu, 478" "petua kempiskan perut, 425" "cara kempiskan perut buncit, 403" "cara nak kempiskan perut, 355" "cara mengempiskan perut buncit, 329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu, 317" "senaman untuk kempiskan perut, 305" "cara mengempiskan perut, 305" "cara hilangkan perut buncit, 295" "kempiskan perut, 271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu, 256" "teh hijau boh, 225" "punca perut buncit, 202" "teh hijau boh kuruskan badan, 202" "khasiat teh hijau boh, 194"

  1. Ikat perut dengan reben

Cara pelik ni popular di Perancis, anda boleh cuba ikat perut dengan reben tapi jangan ikat terlalu ketat pulak.

Org perancis gunakan reben sebagai trigger atau penggera. Bila kita makan, perut kita akan mengembang. Lagi byk kita makan, lebih besar perut kite mengembang

cara-kempiskan-perut-buncit-dalam-seminggu

Bila anda terasa reben menjadi ketat, time tu anda kene berhenti makan, dengan cara ini anda dapat mengawal kuantiti makanan dan kuruskan badan.

Okielah itu sahaja tips dari saya, selamat mencuba ūüôā


P/S: Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan? Ketahui Rahsia turun saiz pinggang 4 cm Sebulan TANPA PERLU MAKAN UBAT. Klik Sini ‚Üí Krim Habbatus Sauda Halia

Perbezaan Cara Kempiskan Perut Buncit Rawatan Secara Moden Atau Tradisional Untuk Lelaki Dan Perempuan

Assalamualaikum dan Salam 1 Malaysia untuk pembaca blog¬†kempiskanperutbuncit.wordpress.com ūüôā

Pernah tak rakan sepejabat atau sesiapa dikalangan kita membuat teguran atau berkata sinis seperti; “Mamat ni mesti dah berkahwin, sebab tu lah perut dia buncit atau boroi’. ūüėČ

Jangan salahkan wanita jika mereka terlebih dulu melihat perut anda kemudian baru melihat wajah anda. Jika wanita mempunyai aset untuk dijaga lelaki juga tidak terlepas. Jangan ambil enteng dan mudah apabila perut mula membuncit ke depan. Ingat, jumlah lemak yang banyak akan menyumbang kepada penyakit berbahaya.

cara mudah untuk kempiskan perut buncit dalam masa 28 hari

Gambar lelaki buncit dan boroi

Maskulin bersama Puan Maziana Yahya, Pengarah Urusan Alammi SPA menjawab pesoalan rawatan mengempiskan perut secara semulajadi.

Mengapa rawatan semulajadi lebih istimewa berbanding rawatan secara moden.

“Rawatan cara moden lebih tinggi kosnya juga bahan kimia yang digunakan mungkin akan meninggalkan kesan kepada individu untuk tempoh masa tertentu. Berbeza dengan cara semulajadi, ia hanya mengggunakan produk organik, lebih murah, selamat dan berkesan.

Adakah rawatan berkesan dan mencukupi untuk mendapatkan berat badan ideal.

“Rawatan ini perlu dilakukan secara berperingkat untuk mendapatkan kesan yang diidamkan. Apapun, pengambilan makanan tepat adalah tunjang utama untuk mendapatkan berat badan ideal. Jangan terlalu taksub sehingga tidak makan. Ambil secara berperingkat serta banyakkan pengambilan air. Minum setengah jam setiap kali selepas makan, barulah perut tidak buncit.

Bahagian tubuh lelaki yang paling mudah memerangkap lemak?

‚ÄúPERUT, kerana setiap hari kita mengambil makanan dari pelbagai sumber. Semua itu akan terkumpul disebabkan peningkatan usia, tahap metabolisme rendah dan perlahan. Ini memudahkan lemak terkumpul di dalam perut. Ada sesetengah lelaki cenderung untuk boroi akibat faktor genetik‚ÄĚ.

Jom kempiskan perut secara semulajadi

Jom kempiskan perut buncit secara selamat

Pendedahan tentang rawatan ini masih kurang diterima ramai lelaki. Pendapat anda tentang perkara ini.

“Setuju, tetapi semua individu tidak kira lelaki atau wanita harus tampil sihat untuk tidak mendapat penyakit pada usia akan datang. Kerana rawatan ini selain dapat membantu memecahkan lemak dan melancarkan pengaliran darah ia juga membantu tubuh untuk kekal sihat sepanjang hari.

Sumber ~ Majalah Maskulin September 2015 | Diolah semula oleh Muhafis


P/S: Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kempiskan Perut Buncit? Ketahui Rahsia admin turunkan Saiz Pinggang sebanyak 4 Inci TANPA PERLU MAKAN UBAT. Klik Sini → Krim Habbatus Sauda Halia

%d bloggers like this: