4 Cara kuruskan badan yang paling pelik & WAJIB anda cuba!

Hai semua, tanpa berlengah masa lagi, jom tengok kat bawah 🙂

  1. Makan depan cermin

senaman kempiskan perut, cara kempiskan perut, cara kempiskan perut buncit dalam seminggu, cara kempiskan perut dalam masa seminggu, petua kempiskan perut, cara kempiskan perut buncit, cara nak kempiskan perut, cara mengempiskan perut buncit, cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu, senaman untuk kempiskan perut, cara mengempiskan perut, cara hilangkan perut buncit, kempiskan perut, kempiskan perut buncit dalam seminggu, teh hijau boh, punca perut buncit, teh hijau boh kuruskan badan, khasiat teh hijau boh, petua kempiskan perut buncit, hilangkan perut buncit, senaman mengempiskan perut, kempiskan perut buncit, kempiskan perut buncit perempuan, senaman kempis perut, petua hilangkan perut buncit, senaman perut, cara kempiskan perut buncit perempuan, cara untuk kempiskan perut, cara hilangkan buncit, masalah perut buncit, cara kempiskan perut guna straw, cara nak kempiskan perut buncit, tips kempiskan perut, kebaikan teh hijau boh, tips kempiskan perut dalam masa seminggu, cara senaman kempiskan perut, petua kempiskan perut buncit perempuan, cara kempiskan perut dengan cepat, senaman kempiskan perut buncit, petua perut buncit, tips kempiskan perut buncit, cara nak hilangkan perut buncit, senaman kempiskan perut buncit dengan cepat, senaman kecilkan perut, cara nak kurus dalam masa seminggu, cara bina six pack, ubat kempis perut, senaman perut buncit, cara hilangkan perut buncit bagi perempuan, minuman untuk kempiskan perut, senaman kempiskan perut buncit perempuan,

"senaman kempiskan perut,	922" "cara kempiskan perut,	836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu,	564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu,	478" "petua kempiskan perut,	425" "cara kempiskan perut buncit,	403" "cara nak kempiskan perut,	355" "cara mengempiskan perut buncit,	329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu,	317" "senaman untuk kempiskan perut,	305" "cara mengempiskan perut,	305" "cara hilangkan perut buncit,	295" "kempiskan perut,	271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu,	256" "teh hijau boh,	225" "punca perut buncit,	202" "teh hijau boh kuruskan badan,	202" "khasiat teh hijau boh,	194"

The univeristy of Arizona pernah buat kajian ini, mereka upah dua golongan, 1 golongan yang makan depan cermin, 1 golongan lagi yang makan tempat biasa tempat takde cermin. Hasilnya, orang yang makan depan cermin,  makan lebih sedikit dan lebih berkhasiat berbanding golongan lagi satu tu.

Pelik kan, ape kata selepas ini anda makan depan cermin.

  1. Makan bersama lelaki

Cara ni lebih sesuai dengan wanita

cara-kempiskan-perut-buncit-dalam-masa-seminggu

Mengikut kajian The university of Akron wanita bila makan bersama lelaki ia akan makan lebih perlahan dan sedikit untuk nampak lebih feminin. Makan secara perlahan dan sedikit bagus untuk sistem penghadaman, dan ia membantu perut mencerna makanan dengan lebih baik.

Cara ni tak sesuai dengan lelaki sebab lelaki ni jenis tak kisah, makan depan pempuan ke laki ke sama je.

  1. Lihat warna biru sebelum makan.

Macam mana warna biru boleh membantu anda menguruskan badan?

cara-kempiskan-perut-buncit

Warna boleh mempengaruhi emosi anda.

Mengikut kajian, warna biru dapat mengawal nafsu makan.  Berbanding dengan warna merah dan oren, warna itu boleh meningkatkan nafsu makan anda

Sebab itu restoran Fast Food seperti MC Donald, KFC, Pizza Hut, dan Burger King suka guna banyak warna merah dan oren. Tujuannya satu sahaja supaya anda terasa nak makan makanan mereka.

"senaman kempiskan perut,	922" "cara kempiskan perut,	836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu,	564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu,	478" "petua kempiskan perut,	425" "cara kempiskan perut buncit,	403" "cara nak kempiskan perut,	355" "cara mengempiskan perut buncit,	329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu,	317" "senaman untuk kempiskan perut,	305" "cara mengempiskan perut,	305" "cara hilangkan perut buncit,	295" "kempiskan perut,	271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu,	256" "teh hijau boh,	225" "punca perut buncit,	202" "teh hijau boh kuruskan badan,	202" "khasiat teh hijau boh,	194"

Jadi, perbanyakkan warna biru di dapur anda, anda boleh tukar alas meja warna biru, pinggan atau gelas warna biru, atau cat dapur warna biru.. Cantik kan?

"senaman kempiskan perut, 922" "cara kempiskan perut, 836" "cara kempiskan perut buncit dalam seminggu, 564" "cara kempiskan perut dalam masa seminggu, 478" "petua kempiskan perut, 425" "cara kempiskan perut buncit, 403" "cara nak kempiskan perut, 355" "cara mengempiskan perut buncit, 329" "cara kempiskan perut buncit dalam masa seminggu, 317" "senaman untuk kempiskan perut, 305" "cara mengempiskan perut, 305" "cara hilangkan perut buncit, 295" "kempiskan perut, 271" "kempiskan perut buncit dalam seminggu, 256" "teh hijau boh, 225" "punca perut buncit, 202" "teh hijau boh kuruskan badan, 202" "khasiat teh hijau boh, 194"

  1. Ikat perut dengan reben

Cara pelik ni popular di Perancis, anda boleh cuba ikat perut dengan reben tapi jangan ikat terlalu ketat pulak.

Org perancis gunakan reben sebagai trigger atau penggera. Bila kita makan, perut kita akan mengembang. Lagi byk kita makan, lebih besar perut kite mengembang

cara-kempiskan-perut-buncit-dalam-seminggu

Bila anda terasa reben menjadi ketat, time tu anda kene berhenti makan, dengan cara ini anda dapat mengawal kuantiti makanan dan kuruskan badan.

Okielah itu sahaja tips dari saya, selamat mencuba 🙂


P/S: Dah Cuba 1001 Cara, Tapi Masih Tak Berjaya Kuruskan Badan? Ketahui Rahsia turun saiz pinggang 4 cm Sebulan TANPA PERLU MAKAN UBAT. Klik Sini → Krim Habbatus Sauda Halia

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: