Pakar Kempis Perut- BLACK ICE Royale Ice Trimx – Secalit jer, Pecah Lemak Tepu

====================================
📣📣📣  PROMOSI BULAN DISEMBER 📣📣📣
====================================

1 Botol (50ml/100g)

Semenanjung – RM60 (Free Poslaju)

Sabah/Sarawak – RM70 (Termasuk Poslaju)


2 Botol

HARGA PROMOSI

Semenanjung/Sabah/Sarawak – RM100 (Free Poslaju)


Detail akaun bank untuk melakukan pembayaran KLIK SINI

>>> Mohon LIKE & SHARE iklan ini pada rakan anda yang berminat <<<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<


“5 Masalah Berat Badan ANDA!”


✅SELUAR DAN BAJU TERLALU KETAT? KAMI SELESAIKAN.

✅DIEJEK DAN DICACI RAKAN SENDIRI? KAMI SELESAIKAN.

✅RASA TAK SELESA BILA BERJALAN? KAMI SELESAIKAN.

✅ LEPAS BERSALIN BERAT TAK SEIMBANG? KAMI SELESAIKAN.

✅MALU DENGAN KELUARGA DAN RAKAN? KAMI SELESAIKAN.

” PERUT BUNCIT BERLAPIS-LAPIS..MCM2 PRODUK DAH GUNA..
DAH X TAU NAK BUAT MCM MANE.. “

-{{ BLACK ICE ada jalan penyelesaiannya }}-

====================================
📣📣📣  KELEBIHAN GEL BLACK ICE TRIMX 📣📣📣
====================================
Kesan perubahan seawal 3 Minggu
Membakar lemak berlebihan
Mengempiskan perut
Mengecilkan punggung, paha dan lengan
Meruncingkan wajah
Cuma perlu sapu setiap hari
Tidak perlu berlapar
Sesuai untuk lelaki dan perempuan
Melancarkan pergerakan usus
Membuang toksin yang merbahaya
Meningkatkan kadar metabolisma badann
100% berasaskan bahan SEMULAJADI (Aqua, Polygel, Menthol, Eucalyply Oil, & Ginger)

10314701_984632351562849_2243936002304752324_n

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

” Akak dah guna bermacam jenis produk kempis perut, tapi gel ni yang terbaik dan memang berkesan pernah akak guna sebab kita boleh makan banyak tapi bila pakai, perut akan kempis balik. Perut pun lawas je. “

-Rezaini, Petaling Jaya, Selangor-

” Pakai beberapa kali je tapi dah berkesan, lengan dan perut dah nampak kurang ukur lilitnya. Bila pakai blouse yang sebelum ni ketat bahagian lengan..sekarang dah rasa longgar..tak yah beli baju baru “.

-Fairuzida, Ampang, Selangor-

” Bila try pakai balik baju yang ketat sebelum ni dah rasa longgar balik. Saya x pakai setiap hari, ikut sempat je. Alhamdulillah saya suka sebab x melekit. “

-Suhana, Muar,Johor-

” Seluar akak yang ketat sebelum ni dah boleh button balik dah, belum habis lagi sebotol tu. Terima kasih ya..rekomen kat akak. “

-Azah, Puchong, Selangor-

-{{ Gambar Black Ice TrimX }}-

-{{ Testimoni Black Ice TrimX }}-

13221484_1597388670571869_6303469887767900242_n13230302_1597388793905190_8746159316444399899_n13244604_1597388843905185_8630629025785661244_n

Sila Klik gambar-gambar di bawah untuk Testimoni 🙂 🙂

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<


-{{ Harga }}-

1 Botol (50ml/100g)

Semenanjung – RM60 (Free Poslaju)

Sabah/Sarawak – RM70 (Termasuk Poslaju)


2 Botol

HARGA PROMOSI

Semenanjung/Sabah/Sarawak – RM100 (Free Poslaju)


Detail akaun bank untuk melakukan pembayaran KLIK SINI

>>>Mohon LIKE & SHARE iklan ini pada rakan anda yang berminat

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

>> Whatsapp  +60127522085 untuk pembelian <<

-{{ Cara pemakaian }}-

✅ Ambil secalit dan sapu ke arah atas di bahagian yang dikehendaki seperti perut, lengan, peha, betis, punggung, bawah dagu, dan lain-lain

✅ Sapu selepas mandi. Sapu secara KONSISTEN 2 (DUA) kali sehari pada waktu pagi dan petang/malam

✅ Lebihkan minum air suam atau panas untuk kesan perubahan yang pantas dan maksima

✅ Kesan tindak balas pantas se awal 7 (Tujuh) hari sudah boleh nampak kesan perubahan jika BLACK ICE serasi dengan anda dan disapu secara konsisten.

Selamat Mencalit 🙂 🙂 🙂


P/S: WOWWWW! Nak tau cemana Nazrin Nasser berjaya turunkan Saiz pinggang sebanyak 9 inci cuma dalam masa SEBULAN?? (Tanpa perlu beli Ubat / Suplemen). Klik Sini → http://goo.gl/0iLT6r

 

Advertisements

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: